Portfolio

De Glazen Boerderij

De Glazen Boerderij is een zeer markant gebouw op het centrale Marktplein in Schijndel. Op 16 en 17 januari werd DGB met allerlei festiviteiten geopend. De organisatie van beide dagen was in onze handen. Over het avondprogramma op 17 januari wordt nog steeds gesproken. Die avond was een verzameling 'bekende' Schijndelaren uitgenodigd. Deze Schijndelaren hebben op allerlei terrein de top bereikt binnen hun vakgebied. Aanwezig waren Jeroen Kooijmans (via skype), videokunstenaar, Carli Hermes, internationaal mode- en reclamefotgraaf, Wiljan Vloet, betaald voetbaltrainer/directeur, Jeanne van Heeswijk, kunstenaar, Louis Deterink, curator en Winy Maas, architect. Zij vertelden hun levensverhaal, waarbij de avond sprankelend werd gepresenteerd door Daan Hermes, ondersteund met video- en filmbeelden van de 'wereldburgers' uit het heden en uit hun verleden. Zeer succesvol en mogelijk daardoor een jaarlijks terugkerend evenement.

Huis & Erf

Huis & Erf is een woningcorporatie in de regio Schijndel, Sint-Michielsgestel en Vught met ruim 3.500 woningen. Een maatschappelijke ondernemer met een brede zorg voor wonen & leefomgeving.

SK:Med B.V.

SK:Med is een medisch, diagnostisch bedrijf geleid door drs. Stephan Konijnenberg. SK:Med werkt nauw samen met andere specialisten, zoals een orthopedisch chirurg, een psycholoog, verpleegkundigen, een sportarts, personal coaches en trainers. Door deze samenwerking en unieke samenstelling is het mogelijk om gezamenlijk in hele korte tijd het totale scala van medisch diagnostisch onderzoek tot en met behandeling uit te voeren.

Rino Zuid

RINO Zuid is opleidingsinstituut in de geestelijke gezondheidszorg. RINO Zuid verzorgt de BIG-opleidingen tot gezondheidszorg-psycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog en de erkende opleiding tot orthopedagoog generalist. RINO Zuid is een dynamisch en operationeel netwerk van universiteiten en van de praktijk in de geestelijke gezondheidszorg, waarbij wetenschap en praktijk bij elkaar wordt gebracht.

Spotlight voetbal support

Spotlight Voetbal Support is de aanbieder van commerciële voetbalactiviteiten, opgericht door Wiljan Vloet en Mart Vloet. Samen met een aantal geselecteerde medewerkers begeleidt en ondersteunt Spotlight met een uitgesproken missie en duidelijke visie het voetbal in de breedste zin van het woord.

Icone B.V.

ICONE is een Zelfstandig Behandelcentrum (ZBC) voor orthopaedie in de regio Zuid-Oost Brabant. ICONE staat voor innovatieve chirurgische orthopaedie in Nederland. De grote, logge ziekenhuisorganisaties kunnen niet langer inspelen op de individuele behoeften van patiënten. Daarom startte dr. Klos met ICONE vanuit de overtuiging dat medische zorg en aandacht voor patiënten beter moet en kan ICONE biedt patiënten snelle behandeling van orthopaedische aandoeningen en sportletsels door een medisch kwalitatief hoogopgeleid team.

Van Kruisdijk Notarissen

Van Kruisdijk Notarissen uit Schijndel is een vooraanstaand notariskantoor, waar de klant centraal staat. Van Roessel Communicatie & Projectmanagement mocht de website van deze zakelijke dienstverlener ontwerpen. VR heeft samen met de medewerkers van dit kantoor de inhoud én de sfeer van de website mogen bepalen. Ook de fotografie is geheel door VR verzorgd.

Zorghoeve 't Binnenveld

Zorghoeve 't Binnenveld is ruim 5 jaar geleden opgestart en heeft ruim haar bestaansrecht bewezen. De Zorghoeve biedt dagbesteding voor een grote groep licht dementerende en/of eenzame ouderen. Alle dagdelen zijn volledig bezet met een groep van circa 30 gasten. Dit initiatief is mede tot stand gekomen dankzij subsidies van de Provincie Noord-Brabant.

Zorglandgoed Elder Broeck

Zorglandgoed Elder Broeck is het initiatief van Foke en Peer Smits aan Bodem van Elde 2 in Schijndel. Zij hebben de ambitie om een landgoed te ontwikkelen, waarbij ze nieuwe natuur ontwikkelen en het landgoed openbaar toegankelijk maken. De subsidies voor dit soort initiatieven zijn nagenoeg opgedroogd. Onder gunstigere economische omstandigheden zullen Foke en Peer zeker weer hun plannen oppakken.

Reintegratiebedrijf Stap.nu

Werken na kanker en persoonlijke begeleiding staan centraal bij Stap.nu.
Stap.nu heeft coaches en ervaringsdeskundigen in haar team die gespecialiseerd zijn in begeleiding bij werkhervatting en re-integratie na kanker. Ze werkt vanuit een visie van denken in mogelijkheden. Dit houdt in dat er bij Stap.nu vooral gekeken wordt naar alles wat je nog wel kunt.

Cultureel centrum 't Spectrum

Cultureel Centrum 't Spectrum bestaat inmiddels 5 jaar. Zowel bij de oprichting als bij de viering van het jubileum is VR Communicatie & Projectmanagement nauw betrokken geweest. In cultureel centrum 't Spectrum zijn diverse instellingen ondergebracht. Zo vindt u er o.a. de bibliotheek, Meijerijse Instellingen voor Kunsteducatie (MIK), Lokale Omroep Schijndel, Harmonie Sint Cecilia, Expositieruimte KEG, BWI 't Palet, Heemkundevereniging Schijndel en Speel-o-theek De Ballon. Het centrum is bijna dagelijks geopend. Loop gerust eens binnen.

Gemeente Uden

De gemeente Uden zocht een goed overzichtelijk communicatiemiddel voor al haar bouwprojecten, overzichtelijk en goed toegankelijk. Hiervoor ontwikkelde VR Communicatie een website udenbouwt.nl, waarbij via een kaart in één klik duidelijk wat er allemaal aan bouwprojecten in Uden gaande is met alle interessante gegevens.

Mednetwerk

Mednetwerk B.V. is een paramedisch bedrijf van fysio- en manueel therapeut Marcel Verhoeven en Martin Kloster. Mednetwerk B.V. biedt onderzoek, behandeling en medische trainings therapie op het gebied van Sport & Gezondheid en Arbeid & Gezondheid.

De Paal Parket

De Paal Parket is de houten vloerenspecialist uit Brabant. Het bedrijf heeft een rijke historie. Ze beschikt over een grote showroom in Schijndel, die dagelijks geopend is.

“HET ENTHOUSIASME, DE ENERGIE EN CREATIVITEIT VAN MARION STAAN GARANT VOOR GESLAAGDE PROJECTEN. WAT HEBBEN WE GENOTEN"

Daan Hermes - Managementteam Achmea en voorzitter raad van toezicht Huis & Erf

HET IS ZEER PRETTIG OM MARION ALS COACH TE HEBBEN. HET LEVERDE MIJ TWEE ZAKEN OP: GROEI IN MIJN VAK EN ONTWIKKELING ALS PERSOON“

Marije Vink - RINO Zuid

“IN ZEER KORTE TIJD WEET MARION DE KERN VAN DE VRAAG TE DOORGRONDEN EN KOMT ZE MET EEN GOED PLAN VAN AANPAK”

Luuk Westerhof - gemeente Son

text

© 2018 Copyright Van Roessel Communicatie & Projectmanagement