Projectmanagement

Van Roessel Communicatie & Projectmanagement (VR) is het projectmanagementbureau met diverse soorten opdrachtgevers.  VR is werkzaam voor gemeenten, voor het Ministerie van OCS, voor bedrijven uit de (para) medische wereld, zorginstellingen, de zakelijke dienstverlening én voor een groot universitair opleidingsinstituut. VR Projectmanagement neemt u in het voortraject alle organisatorische aspecten uit handen, functioneert als aanjager en projectleider. Als spin in het web zorgt VR Projectmanagement voor een perfect samenwerkend team, zodat uitvoering van alle onderdelen van het project prima op elkaar aansluiten en succesvol is. Van Roessel Communicatie & Projectmanagement beschikt over een groot regionaal en landelijk netwerk en is daardoor snel in staat de juiste mensen bij elkaar brengen om het beste team voor het project samen te stellen.

Onder projectleiderschap van VR Projectmanagement is het feestjaar “Schijndel 700”  met vele evenementen een groot succes geworden. Nog steeds wordt VR Projectmanagement benaderd voor presentaties over de succesfactoren voor dit grote project.
 
Ook zijn de openingsactiviteiten rondom De Glazen Boerderij door VR Projectmanagement opgezet en met succes uitgevoerd. Vooral de avond met  de presentatie door de zeer bekende architect Winy Maas van bureau MVRDV  werd met ruim 400 mensen als goed en zeer boeiend beoordeeld. (foto impressie invoegen)
 
De door VR Projectmanagement georganiseerde avond met “wereldburgers” overtrof met ruim 500 bezoekers alle verwachtingen. Zes sprekers met internationale bekendheid op hun vakgebied (o.a. curator Louis Deterink, modefotograaf Carli Hermés en Wiljan Vloet, topcoach betaald voetbal) vermaakten aan de hand van flitsende films en interviews de vele bezoekers. De opzet en inhoud van deze avond was volledig verzorgd door VR Projectmanagement en voor herhaling vatbaar, aldus de opdrachtgever.

 

Stap zo nu en dan uit je comfort-zone. Alleen dan kun je echt nieuwe dingen ervaren en groeien.

“HET ENTHOUSIASME, DE ENERGIE EN CREATIVITEIT VAN MARION STAAN GARANT VOOR GESLAAGDE PROJECTEN. WAT HEBBEN WE GENOTEN"

Daan Hermes - Managementteam Achmea en voorzitter raad van toezicht Huis & Erf

HET IS ZEER PRETTIG OM MARION ALS COACH TE HEBBEN. HET LEVERDE MIJ TWEE ZAKEN OP: GROEI IN MIJN VAK EN ONTWIKKELING ALS PERSOON“

Marije Vink - RINO Zuid

“IN ZEER KORTE TIJD WEET MARION DE KERN VAN DE VRAAG TE DOORGRONDEN EN KOMT ZE MET EEN GOED PLAN VAN AANPAK”

Luuk Westerhof - gemeente Son

text

© 2018 Copyright Van Roessel Communicatie & Projectmanagement